Siirry sisältöön

Julkisivuremontit

Repsottaako lista, ropiseeko maali? Paranna talosi arvoa julkisivuremontilla!

Jokainen kiinteistö vanhenee asukkaiden myötä, ja tarvitsee pientä kasvojenkohotusta. Julkisivuremontti on investointi joka kannattaa. Pidennät sillä talosi elinikää ja samalla säästät rakennevaurioiden aiheuttamia kustannuksia. Korjausrakennamme ulkoverhoukset ja uusimme paneloinnit ja laudoitustyöt.

Lämmityskulujen kasvaminen merkki julkisivuremontin ajankohtaisuudesta

Rapistunut rappaus voi tuntua sisällä kylmänä vetona. Ikkunoiden ja ovien uusiminen parantaa tutkitusti lämmöneristystä. Tämä säästää sinulta pitkän pennin talvisaikaan lämmityskustannuksissa. Julkisivuremontti kannattaa suunnitella hyvin ja ammattilaisten avulla. Ripeä palvelu ja parhaat meteriaalit varmistavat kotisi viihtyisyyden myös sisältäpäin. Ja onhan kaunista taloa mukava katsella myös pihan puolelta.

Kokonaisedullinen ja yksilöillinen suunnitelma

Jokainen talo on erilainen. Kuntokartoitamme ja suunnittelemme yhdessä jokaisen julkisivuremontin erikseen, jotta sinä saisit juuri tarvitsemaasi palvelua. Tarvitsetpa sitten uutta puuverhoilua tai pelkkää maalausta, teemme työn puolestasi nopeammin kuin uskotkaan. Suomen olosuhteet vaativat rakennukselta paljon, mutta niin vaadimme mekin! Tavoitteenamme on aina tehdä kestävää ja kaunista jälkeä, jota sopii ihastella seuraavankin sukupolven voimin.

JAP toteuttaa puolestasi Etelä-Suomen alueella:

  • Verhouksen vaihdot
  • Paneloinnit ja laudoitukset
  • Maalaustyöt
  • Ikkunoiden ja ovien vaihdot
  • Katteiden uusimiset