Siirry sisältöön

Vesikattoremontit

Vesikattoremontit oikeaan aikaan – Etelä-Suomi

Rakennuksen elinkaaresta riippuen vesikatto joudutaan uusimaan noin 20 vuoden välein. Ajoissa olemisella vältytään suuremmilta vahingoilta, ja taataan rakennuksen pitkäikäisyys.Vesikattoremontti on paljon muutakin kuin pelkkää uusimista, sillä on merkittävä vaikutus myös talon energiatehokkuuteen ja paloturvallisuuteen. Olitpa sitten tekemässä talopaketin asennusta, tai uusimassa sadevesijärjestelmää, apu löytyy meidän avullamme.

Autamme materiaalivalinnoissa ja suoritamme muutos-ja korjaustöitä. Oikein tehty vesikatto suojaa koko rakennusta kosteusvaurioilta. Myös kattorungon remontointi onnistuu korjauksen yhteydessä. Älä odota veden tippumista sisälle, vaan pyydä meidät ajoissa paikelle kartoittamaan tilanne!

Kattoturvatuotteiden asennus

Miksi ottaa turhaa riskiä? Kodin kuuluu olla turvallinen. Katon huoltaminen helpottuu kun sinne on asennettu oikeat turvallisuusvälineet. Liikkuminen korkealla on turvallista kattosiltojen ja tikkaiden avulla. Suomen sää on vaihteleva ja luo omat riskinsä talvisaikaan lumen ja jään tippuessa maahan. Lumiesteiden avulla turvaavat omasi ja muiden selustan. Tilaa kauttamme laadukkaat turvatuotteet asennuksineen.

Vesikattoremontti – ämpärin tilalle uusi katto

Kun vahinko on jo sattunut, tilanne saattaa tuntua toivottomalta. Ei hätää, me riennämme avuksesi korjaamaan vauriot! Vauriot tulee korjata viipymättä ja ammattilaisten toimesta. Olipa katemateriaalisi mikä tahansa, me suoritamme siihen korjaukset ja korvaamme vaurioituneet osat uusilla. Vesikattoremontin yhteydessä on syytä uusia myös sadevesijärjestelmät. Kourujen huollon ja putsauksen yhteydessä kannattaa tarkistaa niiden toimivuus.